Pizza cu bacon

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 6 Apr 2011 | 8520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 125 g apa calduta
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 5 g drojdie uscata
  • 1 lingura chimen
  • Topping:
  • 6 felii bacon
  • 2 ciuperci
  • 5 masline
  • ardei colorat
  • cateva fire de ceapa verde
  • 2 linguri sos de rosii
  • oregano

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu bacon:

Intr-un castron adanc se pune faina amestecata cu zaharul,drojdia si sarea,in mijloc se face o adancitura si se pune apa caldutasi uleiul.Se framanta un aluat neted,se adauga chimenul.Se acopera aluatul cu un prosop de bucatarie si se lasa la dospit,la loc cald,45 minute. Aluatul dospit se intinde intr-o foaie potrivit de groasa,lasandu-se pe margini o bordura.
O tava se unge cu ulei si se aseaza foaia de aluat;se unge cu sos de rosii si se presara oregano.

Se aseaza ardeiul,feliile de ciuperci,maslinele,feliile de bacon si deasupra cascaval(al meu nu prea s-a topit,dar la gust a fost delicios :P) Tava se introduce la cuptorul preincalzit aprox 25 minute sau pana se rumenesc marginiile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

horia 1

12.04.2011, 21:12

nu numai ca esti o bucatareasa desavarsita,dar mai esti si-un fotograf profesionist! minunata pizza,incredibila prezentare,imi place.multumim!

Pasiune pentru bucatarie 1

12.04.2011, 22:07

horia iti multumesc,nu sunt fotograf profesionist dar incerc sa fac poze cat mai bune pentru a reflecta cat mai bine ce e in farfurie

adry88 1

25.05.2011, 22:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam picant de pui si mozarella